Sisustuspalvelua Hyvinkäällä – tuumasta toimeen

Kun kaipaat auttavaa sisustuskättä, ota yhteyttä Reijaan!

Tarjoamani sisustuspalvelu on omistautunutta ja asiakkaan tarpeita syvällisesti kuuntelevaa. Halusitpa kysyä neuvoa verhomateriaalien valitsemisessa tai päivittää koko asuntosi sisustuksen, voin taata sinulle huomaavaista sisustuspalvelua, joka sopii toiveisiisi ja budjettiisi.

Sisustuspalveluihini kuuluvat muun muassa:

  • Väri- ja materiaalisuunnitelmat
  • Kalustesuunnitelmat
  • Valaistussuunnitelmat
  • Verhosuunnitelmat

Näin se käy

Laatimani suunnitelma sisältää yleensä näytetauluja, joihin on kerätty aidot mallit ehdotetuista materiaaleista ja väreistä. Tärkeimpien huoneiden suunnitelmista piirrän usein joko perspektiivikuvan tai isometrisen kuvan, joka piirretään 30 asteen kulmassa suoraan ”ylös” pohjapiirroksesta ja jonka avulla pystyn esittämään tarkasti, kuinka ehdottamani kalusteet asettuvat huoneeseen. Piirrän käsin ja väritän kuvat yleensä vesiväreillä, jolloin saan kuviini luonnolliset, hyvin todellisuutta vastaavat värit.

Lisäksi valmis suunnitelma sisältää aina kirjallisen, kuvitetun listauksen ehdotetuista väreistä, materiaaleista, kalusteista, koriste-esineistä ja tauluista ja valaisimista – saat siis valmiin ”kauppalistan”, jonka avulla suunnitelmaa on helppo alkaa toteuttaa.

Ota yhteyttä!

Tarjoan sisustuspalvelua Hyvinkään lisäksi Etelä-Hämeen ja Keski-Uudenmaan alueella ja pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä ja keskustellaan enemmän!

Muistathan, että ensimmäinen vierailuni on maksuton!

Olohuoneita

Makuuhuoneita

Lastenhuoneita

Kylpy, pesu- ja pukuhuoneita

Sisustussuunnittelu Reija Härkönen
Viljakatu 20
05880
HYVINKÄÄ
040 5068522
reija.harkonen@elisanet.fi
www.sisustussuunnittelureijaharkonen.fi