Blogi - tutustu kiinnostaviin sisustusalan asioihin ja aiheisiin

Tällä sivulla kirjoitan itseäni kiinnostavista ja alaani koskettavista asioista blogimuotoisesti. Kun haluat pysyä ajan tasalla toiminnastani, pidä silmällä tätä sivua.

Ota yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja jostakin käsittelemästäni aiheesta!

Blogi

Japanilaista muotoilua

25.2.2014

Japanilainen design ja muotokieli ovat osittain hyvin samanlaisia, kuin pohjoismaisilla kansoilla. Maassamme toimii useita japanilaisia arkkitehtejä ja puutarhasuunnittelijoita ja Marimekolla, suomalaisten tekstiilien ikonilla, on tälläkin... Lue lisää »

Perinteiset joulukoristeet lämmittävät mieltä

6.1.2014

Perinteiset joulukoristeet lämmittävät mieltä Loppiainen tarkoittaa monessa perheessä joulun lopettajaisia. Minä nautiskelen vielä viikon verran punavihreästä, iloisesta runsaudesta ja riisun kuusen vasta sitten, kun paha Nuutti tulee... Lue lisää »

Vanhassako vara parempi?

29.11.2013

Sisustajan – ja miksei kenen hyvänsä – kannattaisi aina välillä asua hyvin vaatimattomasti kalustetuissa huoneissa tai käydä katsomassa sellaisia vaikkapa museoissa. Ei siksi, että huoneitansa pitäisi tänä päivänä... Lue lisää »

Näkökulmaa asuntomessuihin

29.11.2013

Kun suunnittelija vierailee asuntomessuilla, hulppeat talot ja komeat, päivän muodin mukaan sisustetut asunnot eivät kovin paljon tarjoa uutta tietoa tai nähtävää. Joku satunnainen tammilattia, tapetti tai kaluste ehkä tarttuu kameran... Lue lisää »

Sisustussuunnittelu Reija Härkönen
Viljakatu 20
05880
HYVINKÄÄ
040 5068522
reija.harkonen@elisanet.fi
www.sisustussuunnittelureijaharkonen.fi